Stretnutie s Dr. Jackom Newmanom

Pozývame vás spolu s MC Prešporkovo na stretnutie s Dr. Jackom Newmanom dňa 26. 3. od 9:30 – 13:00 v MC Prešporkovo v Bratislave (Grosslingova 48), info na www.mamila.sk
Pozvánka je tu.
Prihláška na stretnutie je tu.

Kto sa môže stretnutia zúčastniť? Každý, nielen poradkyne pri dojčení

Popis: Dr. Jack Newman navštívi Slovensko a bude prednášať a robiť ukážky poradenstva vo 8 slovenských nemocniciach. Pri tejto príležitosti je tu šanca aj pre poradkyne, aby sa s ním stretli a spýtali to, čo by o dojčení a riešení poradenských situácií potrebovali vedieť. Celé stretnutie s Dr. Jackom Newmanom je koncipované ako stretnutie, počas ktorého budete klásť otázky a Dr. Newman Vám bude odpovedať.

Prednášajúci: Jack Newman MD, FRCPC Kanadský pediater, svetový expert v oblasti dojčenia. Založil prvú kliniku na podporu dojčenia v najväčšej nemocnici na svete Toronto´s Hospital for Sick Children. Je poradcom pre UNICEF pre Iniciatívu nemocníc priateľských k deťom (BFHI) v Afrike. Je autorom knihy o dojčení a tiež autorom DVD dokumentu s podrobnými ukážkami správneho spôsobu dojčenia. Pravidelne publikuje v odborných vedeckých periodikách na tému dojčenia, napr. Scientific American a v mnohých ďalších. Je zabezpečené tlmočenie z angličtiny do slovenčiny.

Pridaj komentár